STÖD OSS!

Kunskap och tid
Visby BBK välkomnar all erfarenhet och kunskap vi kan få. Som alla andra föreningar sköts det mesta ideellt, men tiden räcker oftast inte till. Därför kämpar vi med att försöka ha heltids kanslist så långt vi har råd med, vilket kan variera. Har du tid och vilja att hjälpa oss är du välkommen till vår anläggning. Det finns alltid ett behov av fler personer som kan ställa upp på alla sätt och vis i dem olika lagen.

Stödmedlem
Att vara stödmedlem är också ett sätt att bidra med pengar till Visby BBK. Sök medlemskap genom att klicka här!

Andra sätt att stödja Visby BBK på

Svenska Spel
Spela via Svenska Spel och samtidigt bidra till Visby BBK där 4-6% av spelbeloppet går till Visby BBK. Klicka här så kan du även sprida informationen på ditt arbete via denna affisch!
www.svenskaspel.se

Pågående försäljning inom klubben, kontakta något lag:

Idrottsrabatten

Ytterliggare bidrag

Vill du stödja klubben genom bidrag så går det bra att Swisha till klubben på 123 228 80 09 eller på
Bankgiro 5407-7037 Visby BBK.

Ange vad inbetalningen gäller samt namn.

Postadress:
Visby BBK - Basket