Hoppa till sidans innehåll

Visby BBK tar ansvar – Ingen öppen biljettförsäljning mot Wetterbygden

04 NOV 2020 12:32
Visby BBK har tagit beslut kring biljettförsäljning inför matchen mot Wetterbygden.
  • Skapad: 04 NOV 2020 12:32

I flera veckors tid har Visby Ladies arbetat för att kunna välkomna tillbaka gotlänningarna till att smittfritt uppleva liveidrott på plats igen, och vi är övertygade om att klubben har både verktygen och strategin för en minimal risk för smittspridning på våra matcher i ICA Maxi Arena, men den senaste tidens kraftiga tillväxt i antalet konstaterade Covid-19-fall på Gotland gör att Visby BBK och Visby Ladies just nu väljer att ta ett tufft beslut.

 

Vi har sedan första träningen i somras sett fram emot att kunna välkomna er tillbaka våra hemmamatcher igen, men på lördagens hemmamatch mot Wetterbygden 16:00 kommer vi inte att ha öppen biljettförsäljning som vi sedan en tid tillbaka har planerat för. Det känns inte rätt. 

 

Vi väljer att göra mer än bara det som krävs av oss och vi ber alla supportrar och ö-bor att också göra detsamma. Håll avstånd, tvätta och sprita händerna och stanna hemma i de lägen du kan och behöver. Det är tillsammans vi vänder kurvan. 

 

Matchen kommer att sändas online med hjälp av ett professionellt produktionsbolag på SolidSport som både kan köpas som Pay Per View för 59 kronor eller där man genom att bli Månadssupporter kan se alla matcher i SBL dam för 139 kronor samtidigt som 70% av intäkterna går till klubben.

 

Klubbens verksamhet i övrigt kommer fortsätta i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och klubben arbetar löpande med att bedriva en trygg och säker verksamhet för alla lag. Beslutet att inte ha öppen biljettförsäljning gäller inledningsvis för matchen den 7:e november och till nästa hemmamatch den 5:e december kommer Visby BBK att utvärdera situationen och något beslut om den matchen är inte taget i dagsläget. 

 

Håll ut. Vi ses snart igen. 

Skribent: Louie Söderberg
E-post: This is a mailto link