Hoppa till sidans innehåll

Välkommen Viktoria Lopez till Visby Ladies

31 JUL 2018 12:00
Visby Ladies välkomnar den 19-åriga guarden Viktoria Lopez till klubben för spel säsongen 18/19.
  • Skapad: 31 JUL 2018 12:00

Den BK Vråken-fostrade guarden Viktoria Lopez som mäter 169 centimeter har under sin NIU-gymnasietid (Nationell Idrottsutbildning) spelat med Luleå Baskets ungdomslag och har den gångna säsongen varit med Division 1-laget Luleå Stars. I höst ansluter hon till Visby Ladies för vidare utveckling av sin talang.

 

Viktoria Lopez, hur känns det att vara en del av Visby Ladies i höst?

Att vara en del av Ladies till hösten känns hur roligt som helst och väldigt utmanande. Jag är supertaggad och förväntansfull, men självklart lite nervös också eftersom det blir mitt första år i ligan.

 

Vad har du för förväntningar inför säsongen?

Jag förväntar mig utmaningar, utveckling, stenhård träning och att ha väldigt kul. Jag ser verkligen fram emot allt.

 

Vad hoppas du kunna bidra med till laget?

Jag hoppas kunna bidra med vassa attacker, spelförståelse och en massa kämparglöd. Min största styrka är att attackera mot korgen och hitta lägen för både mig själv och mina lagkamrater, men jag skulle också säga att en annan styrka är att bidra till en rolig och lättsam stämning i laget, både på planen och utanför.

 

Eivind Möstl, vad kommer Viktoria Lopez bidra med till laget?

Hon faller precis i linje med resten av truppen och lagbygget. Hon är en kämpe som kan bidra med mycket energi och det ska bli väldigt spännande att se hur hon kommer utvecklas under säsongen.

 

Sportchef Anders ”Leo” Pettersson, vilka styrkor ser du i Viktoria Lopez?

Vilja, vilja, vilja. Viktoria ansluter på viljans väg med de tidigare presenterade spelarna. Hon är en tuff, beslutsam och välskolad guard från Luleå som nu kommer få chansen i ligan. Jag tror hon kommer utvecklas mycket för varje vecka som går av säsongen.

 

 

Skribent: Louie Söderberg
Epost: This is a mailto link

Swish: 123 228 80 09