Tova Ihse förlänger med Visby Ladies

09 AUG 2017 09:41
Den 16-åriga Visby BBK-talangen Tova Ihse har skrivit på kontrakt för fortsatt spel med klubben säsongen 2017/18.
  • Skapad: 09 AUG 2017 09:41

Visby BBK-talangen Tova Ihse kommer i höst göra sin andra säsong med Visby Ladies i Basketligan Dam. Förra säsongen gjorde Tova fem stycken inhopp totalt i Basketligan Dam trots att hon fyllde 16 år halvvägs in i säsongen. Tova Ihse säger själv såhär om att spela sitt andra år i Basketligan Dam 2017/18:

Tova, hur kändes det att spela i Basketligan Dam 2016/17?

– Det var riktigt roligt att spela i damligan förra säsongen. Det var otroligt lärorikt, och jag utvecklades väldigt mycket som spelare och som person. Självklart var det också riktigt tufft, eftersom jag fortfarande är så ung jämfört med alla andra men det var en otroligt nyttig upplevelse.

Vad ser du fram emot under den kommande säsongen?

– Jag ser fram emot att utvecklas ännu mer som spelare, ha roligt tillsammans med laget och få spela sporten jag älskar

Swish: 123 228 80 09