Säsongskorten och premiärbiljetterna släppta

16 SEP 2021 11:42
  • Uppdaterad: 16 SEP 2021 11:42

Visby Ladies har länge längtat efter att på ett säkert sätt välkomna publiken tillbaka till ICA Maxi Arena och den 24:e september är det äntligen dags när SBL-säsongen 21-22 inleds i ICA Maxi Arena. Bortalag i säsongspremiären 21-22 är regerande mästaren Luleå Basket som i våras bärgade sitt sjunde SM-guld efter en historisk vändning i finalserien.

Att förköpa sin biljett är enda sättet att vara garanterad plats med nuvarande restriktioner. Hemmapremiären spelas innan de sista restriktionerna lyfts och därmed måste alla åskådare ha en bokad sittplats.

>> Köp biljett till Visby Ladies - Luleå Basket

>> Köp säsongskort till Ladies hemmamatcher 21-22

Nytt för i år är att säsongskorten finns i tre klasser.

Säsongskort - 995 kr/795 kr vid köp av två eller fler

Ger dig reserverad plats till alla Ladies hemmamatcher inklusive eventuellt slutspel.

Värde 1170 kr (mer vid ev. slutspel).

Säsongskort Plus - 1450 kr

Ger dig reserverad plats till alla Ladies hemmamatcher inklusive eventuellt slutspel samt 13 st kuponger för en fri kaffe/te + korv med bröd alt. bulle eller kaka i ICA Maxi Arenas kiosk.

Värde 1515 kr.

Säsongskort Guld - 2650 kr

Ger dig reserverad plats till alla Ladies hemmamatcher inklusive eventuellt slutspel samt 13 st kuponger för måltid i Joda Arena på utvalda rätter. Utvalda rätter inkluderar Lasagne, Nachotallrik, Kycklingspett, Caesarsallad och Vegetarisk sallad inkl. en läsk/lättöl. Kan nyttjas vid Joda Arena i samband med Visby Ladies hemmamatcher.

Värde 2945-3145 kr.

>> Köp biljett till Visby Ladies - Luleå Basket

>> Köp säsongskort till Ladies hemmamatcher 21-22

Välkommen tillbaka till ICA Maxi Arena.