Nu blir våra hemmamatcher ännu säkrare – Krav på vaccinbevis för alla över 18

02 DEC 2021 16:57
I och med de nya reglerna som gäller för större inomhusevenemang fr.o.m. den 1:a december 2021 kommer samtliga åskådare över 18 år framöver behöva vara fullvaccinerade för att minska risk för smittspridning.
  • Skapad: 02 DEC 2021 16:57

För att beviljas entré till Ladies hemmamatcher i ICA Maxi Arena framöver måste du som åskådare kunna visa upp ett giltigt digitalt vaccinationsbevis som intygar att det har passerat minst 14 dagar sedan din andra vaccindos samt legitimation som överensstämmer med vaccinationsbeviset i enlighet med de nya restriktionerna för inomhusevenemang med fler än 100 åskådare.

Detta gäller inte om du är under 18 år. Har du fått en tredje dos behöver det inte ha passerat 14 dagar sedan senaste dosen. Om du av medicinska skäl inte kan inte vaccinera dig så kan du beviljas inträde mot uppvisande av läkarintyg som styrker detta.

Du laddar ner ditt vaccinationsintyg enkelt och kostnadsfritt via covidbevis.se.

Vi ber dig som planerar att gå på våra hemmamatcher framöver att förbereda och ladda ner ditt vaccinationsintyg innan du kommer till ICA Maxi Arena och att du gärna kommer i god tid för att undvika onödig köbildning, då detta kommer innebära något längre hanteringstider per åskådare i entrén.

Vi ber dig som åskådare att givetvis stanna hemma om du känner dig sjuk eller har symtom även om du är fullvaccinerad, och i enlighet med de rekommendationer som finns visar hänsyn mot andra åskådare genom att hålla avstånd till andra där det är möjligt och lämpligt.

Välkommen till en trygg hemmamatch i ICA Maxi Arena!

Har du frågor om detta? Kontakta oss i god tid innan nästa hemmamatch.