Hoppa till sidans innehåll

Ledarstaben inför 18/19 är klar

20 JUL 2018 15:32
Det har sedan en tid tillbaks varit klart att Eivind Möstl kommer vara Visby Ladies headcoach framöver, och nu är även den övriga ledarstaben komplett.
  • Skapad: 20 JUL 2018 15:32

Spelarlegendaren Marie Söderberg, som har 20 säsonger som spelare i klubben,  kommer att göra sin fjärde säsong i höst som assisterande tränare för klubben, och Andreas Lindell kommer att hjälpa Möstl och Söderberg med videoanalyser.

 

Marie Söderberg, i höst gör du din fjärde säsong som assisterande tränare, hur känns det?

Jag trivs i min roll väldigt bra, och jag har haft en del olika uppgifter under de olika huvudtränarna jag jobbat med. Jag hade Eivind som min tränare under min landslagstid, och där var han väldigt basketsmart, men mina minnen med honom som klubblagscoach är inte lika fina, för han vann nästan alltid mot oss. Det ska bli kul att jobba med honom och jag tror att det här kan bli en riktig vändpunkt i klubbens historia. Det här projektet vi har nu känns väldigt lovande och jag tror vi kan åstadkomma roliga saker. 

 

Eivind Möstl, hur ska det bli att coacha med Marie Söderberg?

Det ska bli väldigt kul. Av de assisterande tränarna i ligan så är hon den överlägset mest erfarna vilket känns väldigt tryggt. Under sin spelarkarriär var hon en av, om inte den bästa, trepoängsskytten som vi mötte i Arvika. Det var viktigt att hon inte fick komma igång och komma in i sitt flyt, så om hon satte ett skott så var den stående ordern att foula henne vid nästa skottförsök. 

 

Skribent: Louie Söderberg
Epost: This is a mailto link

Swish: 123 228 80 09