Ladies inleder #EnNyEra med dunder och brak och lanserar basketfredagar

29 AUG 2018 12:10

Säsongen 2018/19 markerar starten på #EnNyEra för Visby BBK och Visby Ladies vilket innebär en del förändringar kring arbetssätt, filosofi och även matcharrangemang.
  • Uppdaterad: 31 AUG 2018 10:28

Säsongen 2018/19 kommer Visby Ladies att spela samtliga hemmamatcher på fredagar klockan 19.00, med undantaget sista omgången där samtliga matcher har gemensam matchtid. Därmed lanserar Visby Ladies Basketfredagar där man bortsett från den mer attraktiva matchtiden kommer göra matcharrangemangen fylligare och mer livade än tidigare, där målet är att Basketfredagar ska bli en fest för hela familjen med underhållning från start till slut. En konkret förbättring är till exempel är en satsning på pausunderhållningen där man med hjälp från bland annat ungdomslagen, sponsorer och annan extern hjälp ska se till att fylla varenda sekund på en Basketfredag med underhållning.

För att göra den gotländska idrotten mer tillgänglig så har supportrar som vill vara med på resan från start till mål sedan i måndags kunnat köpa säsongskort till kampanjpris. Kampanjpriserna gäller till den 5/9 där du kan köpa 1 säsongskort för 600 kr och 2 för 999 kr.

>>Säsongskort köper du här.

Den 5:e oktober 19:00 inleder Visby Ladies sin säsong när Norrköping Dolphins gästar ICA Maxi Arena. För att rivstarta #EnNyEra och säsongen 18/19 så kommer en trefaldig grammisvinnare att uppträda i halvtidspausen. Vem denna musiker är samt fler detaljer kring hemmapremiären presenteras nästa vecka.

Spelschemat för säsongen 2018/19 är nu släppt i sin helhet och kan ses på basketligandam.se eller på fliken Matcher här på vår hemsida.

Klicka här för att lägga till samtliga Visby Ladies matcher säsongen 2018/19 i din digitala kalender.

Swish: 123 228 80 09