Guldtränaren tillbaka i Ladies

24 DEC 2019 15:35
För några veckor sedan stod det klart att Anders ”Leo” Pettersson tog över rollen som head coach. Nu får han förstärkning i form av den tidigare guldtränaren.
  • Uppdaterad: 24 DEC 2019 16:00

Thomas Nordgren har en lång meritlista bakom sig, både då han som spelare har representerat svenska landslaget i OS 1980 samt vunnit SM-guld som lagkapten för Solna IF.

Tränarmässigt är Nordgren självklart mest känd för när han tillsammans med Anders ”Leo” Pettersson vann Gotlands första SM-guld i lagidrott säsongen 2004-2005 med Visby Ladies.

Nu står det klart att han kommer att assistera tidigare guldkollegan Anders ”Leo” Pettersson tillsammans med Marie Söderberg. Den 28:e december när Ladies tar emot Alvik kommer vara Thomas Nordgrens första match på bänken.