Dubbel juniorförlängning för Ladies

05 JUL 2018 10:33
De egna produkterna Elsa Grufstedt och Felicia Thomsson är båda två klara för ytterligare en säsong med Visby Ladies. Båda två debuterade i Basketligan Dam 2017/18 och de Visby BBK-fostrade talangerna gör därmed sina andra ligasäsonger i höst
  • Skapad: 05 JUL 2018 10:33

De två egenfostrade talangerna Elsa Grufstedt och Felicia Thomsson, 15 respektive 16 år gamla, gjorde sina debutsäsonger i Visby Ladies och Basketligan Dam säsongen 2017/18, och säsongen 2018/19 är det dags för de båda två att göra sin andra säsong med klubben.

2017/18 gjorde ni era första säsonger med Ladies, hur kändes det?

- Det var pirrigt och en massa nytt, säger Elsa Grufstedt.

- Förra säsongen var mitt bästa basketår hittills. Att få lära sig ny teknik och nya spel är alltid roligt, speciellt när man utvecklas, säger Felicia Thomsson.

Vad ser ni fram emot i höst?

- Jag ser fram emot att samlas med laget och att säsongen sätter fart igen. Jag saknar adrenalinet man får under match, säger Elsa Grufstedt.

- Jag ser fram emot att få känna lagandan och sätta igång med basketträningar igen. Det ska bli spännande att se hur jag kommer utvecklas och även hur det kommer gå för oss som lag, säger Felicia Thomsson.

Har ni några mål för säsongen?

- Själv vill jag utvecklas och bidra mer till laget, säger Elsa Grufstedt.

- Jag vill ta till mig av de äldre mer och lära mig så mycket som jag kan. Jag älskar att utvecklas inom basketen. Jag ska bidra så mycket jag kan till laget och alltid göra mitt bästa, säger Felicia Thomsson.

Eivind Möstl, hur ser du på Grufstedts och Thomssons kommande säsong?

- Båda är stora talanger och jag hoppas att de kommer att bidra med sin glöd och entusiasm. Det ska bli spännande att se hur de kommer utvecklas och vilka kliv de kommer ta.

Swish: 123 228 80 09