Se Visby Ladies - Uppsala Basket

08 OKT 2020 19:09
Många faktorer gör att säsongen 20-21 inte kommer likna någon annan tidigare säsong, och på grund av restriktioner kommer inte hemmapremiären 20-21 heller likna någon annan tidigare premiär. Så här ser du 2020 års hemmapremiäVisby Ladies - Uppsala.
  • Uppdaterad: 08 OKT 2020 19:09

>> BLI MÅNADSSUPPORTER OCH SE VISBY LADIES - UPPSALA<<

På grund av den rådande situationen har Visby Ladies inte möjlighet att öppna säsongen 20-21:s hemmapremiär till allmänheten. De 50 åskådare som tillåts kommer allokeras till klubbens sponsorer som i dessa tider stått för betydande insatser för föreningens framtid och finns det platser över kommer de gå till spelarnas familjer.

Däremot kommer du fortfarande kunan se matchen som kommer sändas med hjälp av ett professionellt produktionsbolag, med repriser och kommentatorer via SolidSport, där du genom att bli Månadssupporter inte bara får tillgång till hemmapremiären utan även alla andra matcher i hela SBL så du kan följa Ladies resa under säsongen på både hemma- och bortaplan oavsett restriktioner. Av de 139 kronor månadssupporterskapet kostar så går hela 70%, alltså närmare 100 kronor ex moms, till Visby BBK, och med beskedet om att begränsningen på 50 åskådare ligger kvar tills vidare så är varje Månadssupporter guld värd för att täcka upp för de publikintäkter som kommer gå förlorade.

>> BLI MÅNADSSUPPORTER OCH SE VISBY LADIES - UPPSALA <<

Matchen går även att köpa som Pay Per View för 59 kronor där du får tillgång till enbart matchen Visby Ladies - Uppsala. Matchen köper du som Pay Per View här.