Jazz Parker ansluter till Ladies

21 AUG 2017 13:00
23-åriga Jazzmin "Jazz" Parker som har fina meriter från college kommer i höst ansluta till Visby Ladies för spel.
  • Skapad: 21 AUG 2017 13:00

23 år gamla och 178 centimeter långa guarden Jazzmin ”Jazz” Parker ansluter till Visby Ladies för spel säsongen 2017/18. ”Jazz” spelade med Division I-collegelaget Texas Southern i NCAA under sin där hon 2014 blev utsedd till årets spelare Southwestern Athletic Conference. Parker gjorde samma säsong över 30 poäng i fem matcher vilket hon var ensam i hela ligan med att göra och med sitt Texas Southern blev Jazz Parker även SWAC-mästare.

Sportchef Anders ”Leo” Pettersson säger såhär om Jazz Parker:

Jazzmin Parker är en riktigt bra poänggörare och en fighter. Under sin collegetid visade hon att i rätt stunder kan hon vara näst intill ostoppbar. Vi har letat efter en spelare som kan skapa för sig själv och öppna upp för dom andra och vi tror att vi hittat helt rätt med "Jazz".

Jazz, what type of player are you and what can you contribute with to the team?

I'm known here in the states for Scoring, from the mid-range to the 3 point line and my leadership on the court as well. I can bring leadership, a champion's mindset and give my teammates the motivation we need in order to compete for the Basketligan Dam championship!

What do you know about Visby Ladies or Sweden?

Through all of my research I see that Sweden is a VERY beautiful place; I can't wait to explore the country's culture, try new foods, & meet the people there! As far as Visby Ladies, I know that they are very hard workers & they take their craft very serious and that's what I love about Visby Ladies! I can't wait to join and add new and positive energy to this group!!

#GoVisbyLadies 🏀🇸🇪🏆

Swish: 123 228 80 09