Egna nyheter

Nyhet från Visby Ladies

Slitvargen tillbaka i Ladies – "Det känns fantastiskt bra"

(2020-08-12 10:00)
Den elfte Ladies-spelaren till säsongen 20-21 är klar, och det är en återkomst av en hårt kämpande power forward/center.

Nyhet från Visby Ladies

Egna produkten fortsätter – "Ett gotländskt kärnkraftverk"

(2020-08-07 11:05)
Den tionde spelaren inför 20-21 är klar, och det är en egen gotländsk produkt som ser till att göra truppstorleken tvåsiffrig.

Det senaste svenska nyförvärvet in i Ladies, Mika Vågström, har som 20-åring hunnit uppleva att bli uttagen till landslag, hur det är att ta sig igenom ett skadehelvete och att tålamod är en av de viktigaste ingredienserna i att nå nästa nivå.

Tre icke EU-spelare är klara, men nu kommer en fjärde, prisad och landslagsuttagen sådan.

Nyhet från Visby Ladies

Landslagsmeriterad talang klar – "Jag kommer alltid ge 100%"

(2020-07-20 10:00)
Sju spelare är presenterade som klara för Ladies 20-21 sedan tidigare, och den åttonde spelaren in i lagbygget är en talangfull guard utifrån med uppåtgående kurva.

Skytteligavinnare i Belgien – Nu klar för Ladies

(2020-07-16 10:00)
Ladies tredje och därmed sista amerikanska är klar, och det är en spelare som under sin debutsäsong i Europa samlat på sig både erfarenhet och fina meriter.

Med sex tidigare säsonger i ligan och i Ladies så har Boden Basket-fostrade Johanna Persson förlängt med klubben för spel säsongen 20-21.

Nyhet från Visby Ladies

Spektakulär rekord-guard klar – "Hon är one of a kind"

(2020-07-09 10:00)
Ladies femte presenterade spelare inför 20-21 är en spektakulär sådan, som under sitt sista collegeår slog rekord och placerade sig i USA-toppen när det kommer till assister per match.

Med 10 ligasäsonger och ett SM-guld på sitt CV tillhör hon toppen i ligan när det kommer till spelare rankade efter inrikes meriter. 20-21 fortsätter resan för Ladiesprofilen.

En skada i oktober satte käppar i hjulen efter en lovande start på säsongen för Isabella Kaukopaasi med meriter från finska landslagsdressen i ungdomssammanhang.

Andra spelaren att presenteras som klar inför säsongen 2020-21 är en spelare med flera års från erfarenhet av spel i Europa och som fått utmärkelser för sitt spel.

I onsdags blev det officiellt att Anders ”Leo” Pettersson, Thomas Nordgren och Marie Söderberg fortsätter leda Ladies framöver. Nu presenteras första spelaren inför 20-21.

Nu är det klart – här är coachstaben 20-21

(2020-06-23 23:34)
Först ut att presenteras inför säsongen 20-21 blir coachstaben som har lång rutin, ett SM-guld och höga ambitioner gemensamt.

Så påverkas Svenska Basketligan 20-21

(2020-06-16 08:00)
Blir det någon SBL hösten 2020? Är det några ändrade regler? När kan det bli spel? blir det spel utan publik? Frågorna är lika många och frågetecknena staplas på hög. Vi reder ut det vi vet redan nu.

Ovissa tider gör att även Visby BBK står inför utmaningar, och nu har du som vill främja gotländsk idrott en chans att dra ditt strå till stacken för att stödja Visby Basketbollklubb.

Postadress:
Visby BBK - Basket