STÖD OSS!

Kunskap och tid
Visby BBK välkomnar all erfarenhet och kunskap vi kan få. Som alla andra föreningar sköts det mesta ideellt, men tiden räcker oftast inte till. Därför kämpar vi med att försöka ha heltids kanslist så långt vi har råd med, vilket kan variera. Har du tid och vilja att hjälpa oss är du välkommen till vår anläggning. Det finns alltid ett behov av fler personer som kan ställa upp på alla sätt och vis i dem olika lagen.

Stödmedlem
Att vara stödmedlem är också ett sätt att bidra med pengar till Visby BBK. Sök medlemskap genom att klicka här!

Andra sätt att stödja Visby BBK på

Svenska Spel
Spela via Svenska Spel och samtidigt bidra till Visby BBK där 4-6% av spelbeloppet går till Visby BBK. Klicka här så kan du även sprida informationen på ditt arbete via denna affisch!
www.svenskaspel.se

Sponsorhuset
Vi har nu möjlighet att köpa varor och tjänster via Sponsorhuset, en webshop med en stor mängd olika produkter och massor med olika rabatter. Välj Visby BBK i listan och välj huvudförening eller någon av sektionerna, så kommer du vidare.
TIPS:
Ladda hem sponsorsökaren, http://www.sponsorhuset.se/visbybbk/toolbar/ Se alltid till att i första hand använda/rekommendera de företag som finns på Sponsorhuset. Viktigt att du går via sponsorhuset annars får inte Visby BBK bidrag.

SportKlicket
Nyhet - Besök SportKlicket.se och Visby BBK får pengar!
1. Varje gång du besöker www.sportklicket.se så går det pengar till Visby BBK '
2. Här finner du dom mest besökta websidorna, väder, TV och senaste nyheterna.
3. Du kan även anpassa sidan med dina personliga favoritlänkar.
TIPS:
1. Gör SportKlicket till din startsida
2. Gör Sportklicket till din personliga startsida och lägg upp de länkar du själv vill ha som start på din dag. En start som även innebär pengar till Visby BBK.

Knyt (fd. Cint)
Ett enkelt sätt att bidra till att Visby BBK får pengar är att via Sponsorhuset anmäla sig till att besvara marknadsundersökningar som Cint och Sponsorhuset har samarbete om. Knyt står för Consumers Intelligence och är en stor konsumentsajt, där man bland annat kan läsa om vad andra ger för betyg åt olika varor och tjänster. Där finns också information om konsumenters rättigheter och prisjämförelser på till exempel telefonabonnemang.
Direktlänk: www.knyt.se

Pågående försäljning inom klubben, kontakta något lag:

Newbody

Idrottsrabatten

Ytterliggare bidrag

Swisha till klubben på nummer 123 228 80 09 eller in på

Bankgiro 5407-7037 Visby BBK

Ange lag, namn samt vilken typ av insättning det gäller.

Postadress:
Visby BBK - Basket