Senait Ghebremeskel lämnar Gotland av personliga skäl

25 FEB 2019 13:00
Inför säsongen 18-19 värvades Ghebremeskel från Division 1-spel med Fryshuset 17-18 men med flera ligasäsongen i bagaget. Nu lämnar forwarden ön och klubben av personliga skäl.
  • Skapad: 25 FEB 2019 13:00

23-åriga Senait Ghebremeskel har på grund av personliga skäl orelaterade till det sportsliga pendlat fram och tillbaka mellan Visby och sin hemstad Stockholm den senaste tiden men har nu i samråd med kubben kommit överens om att gå skilda vägar med Visby Ladies då hon kommer att lämna Gotland för Stockholm.

Ghebremeskel har sammanlagt gjort närmare 175 minuter i Ladieslinnet under säsongen där hon mäktat med totalt 59 poäng och 29 returer. Högsta noteringen poängmässigt är på hemmaplan mot hennes tidigare klubb Mark Basket där hon stod för 13 poäng och 3 returer på de 24 minuter hon spelade.

Senait Ghebremeskel, har du någon hälsning till folket på ön?

– Jag vill tacka alla i klubben och mina lagkamrater för denna härliga tid som tyvärr har nått sitt slut tidigare än jag hade hoppats på. Jag önskar laget stort lycka till under resten av säsongen och jag kommer följa och heja på er varje match resten av säsongen.

Klubben tackar Senait för hennes tid på världens vackraste ö och önskar henne all lycka till i fortsättningen.