Ladies på prispallen som Årets Marknadsförare 2019

23 OKT 2019 11:30
Utöver ett hårt jobb på planen så bedrivs det ett helhjärtat jobb utanför planen för att lyfta klubben, sporten och laget. Nu har man uppmärksammats för sin marknadsföring.
  • Skapad: 23 OKT 2019 11:30

Marknadsföreningen På Gotland utser varje år Årets Marknadsförare på Gotland där det företag eller den organisation som juryn anser vara den skarpaste på Gotland när det kommer till marknadsföring på den årliga Företagardagen i oktober.

2019 så blev Visby Ladies den första idrottsföreningen som nominerats i kategorin Årets Marknadsförare. Totalt är det tre stycken företag eller organisationer som nomineras, där de övriga två var glasstillverkaren GuteGlass  och eventföretaget goGotland.

Vinnare 2019 blev GuteGlass och Visby Ladies vill passa på att gratulera årets vinnare och samtidigt tacka för den hedrande nominering man fick.