Amerikanska lämnar Ladies av familjeskäl – ”Kommer alltid vara en Visby Lady”

04 SEP 2019 10:00
Det Amerikanska nyförvärvet landade på ön så sent som i onsdags i förra veckan, men redan nu står det klart att hon inte kommer fullfölja säsongen 2019-20 med Visby Ladies.
  • Skapad: 04 SEP 2019 10:00

Hailey Tucker landade i förra veckan på ön, men av familjeskäl har Tucker redan nu åkt tillbaka, och på grund av situationens allvar kommer den 190 cm långa guarden inte att återvända till Sverige för spel säsongen 2019-20. Klubben letar efter en ersättare och hoppas kunna presentera ett namn så snart som möjligt.

Hailey Tucker hälsar följande:

– Vissa saker i livet är större än basket, och jag kom till en punkt där jag inte hade längre något val, vilket har lett till ett tråkigt men nödvändigt beslut. Till mina lagkamrater vill jag hälsa att jag kommer att följa er och heja på er från andra sidan Atlanten under hela säsongen, och jag hoppas att ni kommer nå alla säsongens mål. Jag  kommer sakna både ön och tjejerna i laget, men jag kommer alltid vara en Visby Lady.