Upplägg för de kommande basketlägrena

23 JUL 2018 07:57
Sensommaren 2018 så kommer Visby BBK för andra året i rad att arrangera basketläger för basketsugna ungdomar från andra klubbar. 2018 är det Alvik och Skuru basket som gästar ön, och här finns information kring hur upplägget ser ut.
  • Uppdaterad: 28 JUL 2018 16:57

Visby BBK:s uppdrag är att stå för markservice. Ungdomarna kommer bo på Wisbygymnasiet, gamla Säveskolan, och äta i den tillhörande matsalen där Stina Börjesson kommer vara kock. De träningsanläggningar som kommer användas är Södervärnsskolan, Wisbygymnasiet(Sävehallen), A7-hallen & ICA Maxi Arena.

Basketläger vecka 31

Mellan 1/8 och 6/8 kommer vi i Visby BBK att anordna ett basketläger för Skuru Basket som kommer med ca 150 personer som kommer till Gotland för första gången för att genomföra sitt läger. Vissa ledare kommer redan 31/7. Deltagarna för lägret kommer med båten från Nynäshamn 14.20 den 1/8 och åker hem 17.45 den 6/8.

Målet är givetvis att vi skall försöka ha detta läger fler år så det är något vi får se på efter att vi är klara med årets läger.

Lägret kommer att bjuda på flera dagar med olika typer av träningar för de olika träningsgrupperna och samtidigt försöka hinna se det som Gotland erbjuder sommartid.

Basketläger vecka 32

Mellan 6/8 och 12/8 kommer vi att anordna ett till basketläger, denna gången för för Alvik Basket som kommer med ca 230 personer och kommer till Gotland för andra året i rad. Den första båten med deltagare kommer med båten från Nynäshamn 14.25 den 6/8 och den andra båten med deltagare kommer 16.05 samma dag. Hemfärd för Alvik är den 12/8 14.00.

Lägret innehåller träningar för gammal som ung och det kommer att hållas i flera olika hallar och även med inslag där Gotland visar upp sin sommarprakt.

Schemat för lägrena laddar nu ner du här eller se nedanför.

Vi hoppas givetvis kunna möta upp dessa två läger på bästa sätt. Visby BBK har bjudit in hela föreningen för att stötta i markservicen som skall erbjudas under två veckor och vi hoppas givetvis att vi kan bistå för att Skuru och Alvik skall få riktigt härliga veckor på Gotland.

Skuru Basket

Alvik Basket

Visby BBK tackar Region Gotland för samarbete som gör detta läger möjligt.

Postadress:
Visby BBK - Basket