Nytt bokningssystem

11 DEC 2017 11:03
Det blir en öppen och transparent väg för din ansökan/bokning hos oss och målet är att det ska bli enklare för våra kunder att söka stöd och/eller boka lokaler via kultur och fritid i framtiden.
  • Skapad: 11 DEC 2017 11:03

För dig som brukar boka lokaler eller/och söka stöd hos oss kommer det att innebära att processen framöver blir helt digital.

Det betyder att det t ex blir helt nödvändigt med korrekta uppgifter kring din förening/organisation i vårt föreningsregister, att korrekta och godkända/underskrivna årsmöteshandlingar blir ett måste för att alls kunna söka stöd alternativt boka lokaler hos oss framöver.

Har du redan en inloggning så kommer du att få ett mail med nya uppgifter. Har du ingen inloggning idag så har du möjlighet att skapa den själv i systemet. Mer information och länkar kommer att mailas ut vecka 2, 2018.

Har du frågor kan du kontakta oss på This is a mailto link så hjälper vi dig.

Skribent: Lars Löfgren

Postadress: