Säsongens är i full gång för F08

29 OKT 2019 08:32
Laget F08 har påbörjat sitt seriespel, spelarna debuterar i Östsvenska serien för FU13 och har hittills spelat 3 matcher för säsongen..
  • Skapad: 29 OKT 2019 08:32

Spelarna är otroligt duktiga och gör bra ifrån sig på planen. Vi har ännu mycket kvar att lära om rutinerna kring hur en match fungerar. Många av töisarna är nervösa innan de kliver ut på planen, en självklarhet med den lilla matchvana som finns innan men som coach ser jag en fantastisk utveckling match för match. Många av lagen i serien består av flickor födda 2007, men vi har som mål att göra vårt bästa och ha roligt på planen och det är viktigt att alla ska spela lika mycket!

Nästkommande match söndagen den 10/11 är en hemmamatch mot Motala Basket, ett lag som vi mött innan under Motala cup i augusti och det kan komma att bli en jämn och spännande match! Tejerna är otroligt taggade, likaså coachen.

Coach Åsa

Skribent: Åsa Larsson